Gebiedscoördinator

Wat doet een gebiedscoördinator?

Margreet Zonneveld is onze gebiedscoördinator

  • De gebiedscoördinator is het vaste aanspreekpunt namens de gemeente. Wij kunnen ervoor zorgen, dat u met de juiste mensen in contact komt en helpen om duidelijk te krijgen wie waarvoor verantwoordelijk is. Wij kunnen u op weg helpen binnen de organisatie. 
  • Heeft u een idee of plan om uw dorp, wijk of buurt aantrekkelijker te maken? En weet u niet waar u moet beginnen, hoe u de buurt mobiliseert, welke mogelijkheden er zijn of hoe de gemeente u hierin kan ondersteunen? De gebiedscoördinator zorgt ervoor dat u met de juiste mensen in contact komt en adviseert u zodat u uw idee sneller kunt realiseren.

Kijkt u hiervoor ook eens op onze website onder het kopje praat en denk mee

  • Wensen en problemen van (groepen) inwoners brengen wij in kaart. Wij kijken wat er goed gaat in een wijk of buurt. En we helpen bij het vinden van oplossingen voor problemen.

Samen met u zetten wij ons graag in voor een vitale en aantrekkelijke leefomgeving.

Contact

U kunt mij bellen via 06 438 437 35. Mailen kan naar margreet.zonneveld@schagen.nl of gebiedscoordinator@schagen.nl

Ik hoor graag van u!

Wat doet de gebiedscoördinator niet?

  • Je kunt niet bij haar terecht met vragen over individuele aanvragen en voorzieningen die je hebt of nodig hebt. Bijvoorbeeld vragen over een uitkering, belastingen, burgerzaken of vergunningen. Daarvoor kun je terecht op onze website of bij haar collega’s van de afdeling Dienstverlening. Zij kunnen je verder helpen om de juiste medewerker te spreken.
  • Je kunt ook niet bij haar terecht voor vragen of klachten over bijvoorbeeld een lantaarnpaal die het niet doet, losse stoeptegels of een kapot bankje. Deze kun je melden via Fixi. Dit kan via de app of via Fixi.nl. Hier kun je alle meldingen voor de openbare ruimte doorgeven.