Uitnodiging

Gemeente Schagen nodigt u uit voor een inloopbijeenkomst over woningbouw op het voormalig B-veld van Vesdo.

In oktober 2019 werd u gevraagd met ideeën te komen voor mogelijke woningbouw op de locatie van het vroegere B-veld van voetbalvereniging VESDO. We zijn daarna aan de slag gegaan en hebben 2 stedenbouwkundige modellen gemaakt. Hierover willen we graag met u in gesprek gaan tijdens een inloopbijeenkomst op woensdagavond 2 september 2020 van 17.00 tot 20.00 uur. In sporthal De Molentocht, P. Ottstraat 1, Schagerbrug 

Inloopbijeenkomst

De informatie uit deze inloopbijeenkomst is nodig om een keuze te te kunnen maken met welk model we verder gaan. Nadat de keuze gemaakt is, werken wij het model en de uitvoering verder uit. Hierbij denken wij ook na over hoe we het bijbehorende woningbouwprogramma in de markt gaan aanbieden, zodat naar uitvoering kan worden toegewerkt.

Naast stedenbouw is de inrichting en aankleding van de nieuwe wijk belangrijk. Ook daarover willen wij met u in gesprek. Natuurlijk is er ook ruimte voor uw vragen.

Aanmelden verplicht

In verband met het coronavirus is de opzet van de inloopbijeenkomst anders dan u gewend bent. De periode van 3 uur splitsen wij op in 6x een half uur.

Wilt u aangeven in welk half uur u naar de sporthal wilt komen?

Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar sonja.broekman@schagen.nl met daarin uw naam, telefoonnummer en het tijdstip waarop u wilt komen. Of te bellen mat 06-48216269

Er mogen maximaal 25 personen per half uur komen. Ht kan dus zo zijn dat het door u gekozen tijdstip vol is. Dan nemen wij contact met u op om in overleg een nieuw tijdstip te kiezen.

De volgende perioden kunt u kiezen:

  • 17.00 tot 17.30 uur
  • 17.30 tot 18.00 uur
  • 18.00 tot 18.30 uur
  • 18.30 tot 19.00 uur
  • 19.00 tot 19.30 uur
  • 19.30 tot 20.00 uur

Wij vertrouwen op uw komst en willen er, samen met u, een goede inloopbijeenkomst van maken.

Met vriendelijke groet,

René Eldering

projectleider 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *